De Schelleboom

Romantische trouwlocatie uit de 16e eeuw

Verras jullie gasten met een ceremonie in een historisch 16e-eeuws monument midden in het centrum van Oosterhout. De oude pottenbakkerij is omgetoverd tot romantische zaal, die nog altijd de warmte en sfeer van vroeger tijden ademt. Na de ceremonie heffen we het glas en kan het feest beginnen! Bij De Schelleboom ben je altijd het enige koppel en het gehele complex is voor jullie, zo lang als je wilt.

Liefde. Passie. geluk

Een trouwceremonie geheel ingevuld zoals jullie dat willen? Het kan in De Schelleboom!

Samen de zaal binnenkomen op jullie zelf gekozen muziek? Entree over de rode loper? Heb je (bruids)kinderen? Live muziek? Witte duiven loslaten of het sabreren van een fles champagne, ringen tatoeëren of een valkenier die zijn vogel de ringen laat binnenvliegen? Allemaal mogelijk.

Trouwen om middernacht of in de winterse sneeuw; in De Schelleboom kan een huwelijk iedere dag van de week en op ieder moment van de dag.

Wanneer je iets aparts in gedachte hebt, stel het gerust voor. We denken graag mee om samen jullie wensen en de perfecte ceremonie voor elkaar te krijgen.

Een persoonlijke ceremonie

In de echt verbonden worden met een ceremonie die je bij blijft
Click Here

Smakelijk feliciteren

Een door jou gekozen bruidstaart om aan te snijden, met of zonder glas bubbels om te proosten.
Click Here

Dineren met geliefden

Een BBQ, Walking Diner of een gangenmenu aan gedekte tafels. Met veel liefde bereid door een van onze cateraars.
Click Here

Feesten & Proosten

Vier jullie officiële liefdesverklaring voor elkaar met vrienden en familie.
Click Here

Zelfgekozen ambtenaar van de burgelijke stand

Voor een trouwambtenaar kun je terecht op het gemeentehuis, maar je kunt ook een eigen trouwambtenaar kiezen.  Van een Bekende Nederlander tot een bekend familielid of vriend.

Bij De Schelleboom kun je daarnaast kiezen voor een trouwambtenaar van de locatie. Hiermee biedt deze cultuur- en erfgoedlocatie, trouwambtenaren met een passie voor het podium, die iedere ceremonie uniek maken.

Marc Korthout | Babs bij De Schelleboom

Illusionist Marc tovert bij alle gasten een glimlach op het gezicht. Als trouwambtenaar weet je zeker dat hij in geval van nood altijd wel ergens een ring tevoorschijn kan halen.

In haar dagelijkse leven is Tamara creatief, onderzoekend en ondernemend. Enthousiast luistert ze naar jullie verhaal en weet als geen ander die gedachtes en gevoelens met jullie gasten te delen.

Wim is een all round theatermaker en (stem)acteur. Van toneel tot revue, van de Oosterhoutse Cultuurnacht tot De Efteling. Een warme stem met een warme persoonlijkheid.

In zijn rol als Prins Minus XI, heeft Frank een heel volk aangesproken en opgewarmd. Zijn grootste handicap, is dat hij niet anders kan dan er een heel persoonlijk en uniek verhaal van maken.

Voor professioneel actrice Janneke is jullie verhaal eigen maken haar tweede natuur. Tijdens jullie ceremonie speelt zij geen rol, maar krijg je echt Janneke. Betrokken, warm en innemend.

Rene van Bijnen | Babs bij de Schelleboom

De kloeke Oosterhouter met de hartelijke lach, dat is René. De man van de kleurrijke anekdotes en levensverhalen, waarbij feit en fictie soms naadloos in elkaar overlopen.

Freelance professionals

Ook werkt De Schelleboom met een aantal professionals in het vak. Freelance ambtenaren met een ton aan ervaring. Alles om jullie ceremonie geweldig te maken.

Fabienne Huisman

Babs Fab is dol op taal en dol op mensen. Een perfecte combinatie voor een trouwceremonie op maat, die persoonlijk, warm en memorabel is.  

https://babsfab.nl/ 

Andy Marcelissen

Tonprater, theatermaker, schrijver en dichter des Larielands. Een informele ceremonie met heul veul humor en slimme taalgrappen.

Francisca Ooms

Mooie woorden maken een onvergetelijke indruk. Ciska weet wat er nodig is om de juiste sfeer te scheppen. Sprankelend, vrolijk en vol liefde.

https://ciscajaikwil.nl/

Neem gerust contact op

Ook al geven we je een zo goed mogelijke indruk, een live ontmoeting is altijd fijn. De locatie bekijken, de opties bespreken, enthousiast worden en de voorpret al laten beginnen. Neem gewoon contact op met ons en dan spreken we wat af.